2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. SINAV PROGRAMI

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. sınavları Bakanlığımızın belirlediği takvim kapsamında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda 25 Mart- 3 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimze başarılar dileriz.

AÇIKLAMALAR :

1-Ortak sınavlarda öğrenciler, daha önceden ilan edilen sınıflarda/salonlarda ve sıralarda sınavdan önce hazır bulunacaklardır.

2-Sınava mazereti nedeniyle katılamayan ve bu durumu belgelendiren (Doktor Raporu) öğrenciler Okul idaresi tarafından belirlenen tarihlerde sınava alınacaklardır.

3-Sınav başlamadan önce öğrenciler, telefon, akıllı saat gibi cihazlarını öğretmen masasına veya çantasına kapalı konumda bırakacaklardır.

4-Sınav esnasında üzerinde telefon veya bu tür cihazlar bulunan öğrencilere yönetmeliğin ilgili maddelerine göre "kopya çekme" ile ilgili disiplin işlemi uygulanacaktır.

5-Sınav başladığında sıra üzerinde sınav kağıt, kalem ve silgi dışında herhangi bir eşya bulundurulmayacaktır.

6-Sınav saatinde öğrenci sınavı bitirse dahi sınıftan/salondan dışarı çıkmayacaktır.

7-Sınavı olmayan sınıf düzeyinde dersler programa göre devam edecektir.

8-Sınav yapılmasına engel bir durumun ortaya çıkması, herhangi bir nedenle idari tatil ilan edilmesi gibi, durumlarda sınav takvimi güncellenerek en kısa zamanda yeniden ilan edilecektir.

14-03-2024

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 14.03.2024 12:15 - Görüntülenme: 1446