Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 15 NİSAN 2024 pazartesi gününden itibaren uygulanacak sınıf ders programları aşağıdadır. Öğrenci ve velilerimizin bilgisine sunulur.

Mrt

9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz arasından seçilen öğrenciler arasında "Yapay zeka insanlığın yararına mı olacak; yapay zeka dünyanın sonunu mu getirecek? " konulu münazara gerçekleşti.Jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmayı 9.sınıf öğrencileri kazandı.Programa katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Aydın TAYLAN'a ve programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmenimiz sayın Tolga DÜRÜST'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okuluz rehber öğretmenleri Sefa Öztürk ve Betül Akıl tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize akran zorbalığı ile ilgili seminer düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programımızı öğretmen ve öğrencilerimizin katkıları ve katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda gertçekleştirdik.Zaferimizin yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen törende konuşma,şiir,oratorya ve Çanakkale türküleri icra edildi.Başta ulu önderimiz Gazi  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor,onları minnetle yad ediyoruz.Çanakkale GEÇİLMEZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın TBMM'de kabulü ile ilgili Mehmet Akif Ersoy'un Edirnekapı'da bulunan kabrini ziyaret ettik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinliğimizi okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12/H sınıfı öğrencileri , 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü yıl dönümünde hem Mehmet Akif Ersoy’u anmak hem de milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak adına Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Seçil Bala rehberliğinde Beyoğlu’nda bulunan Mehmet Akif Ersoy Hatıra Evi’ni ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Okulumuz, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Seçil Bala'nın koordinatörlüğündeki kitap okuma etkinliğimizden görüntüler.

16.02.2024 tarihinde 11.sınıflar münazara finalinde 11-C sınıfı "Hayatta herkes ikinci bir şansı hak eder." tezini savunurken 11-E sınıfı bunun antitezini savunmuştur.

Dilimiz Zenginliğimiz Projesi kapsamında Şubat ayı etkinliğinde Yusuf Has Hacib ve Kutadgu Bilig hakkında pano hazırlanmıştır.

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü 2024 yılının ilk deprem tatbikatını gerçekleştirdi. Kulüp öğretmenimiz Onur KAÇAN koordinatölüğünde son dersimizde uygulanan tatbikatımız planlandığı gibi sağlıklı bir biçimde uygulandı. Toplanma alanlarına ulaşma süremiz 3 dakikada tamamlandı.

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Coğrafya öğretmenimiz Cemil Yeşilyurt rehberliğinde 12. sınıf eşit ağırlık öğrencileri TÜYAP'ta yapılan Doğu Akdeniz Turizm Fuarını(EMITT) ziyaret etmişlerdir.

Bundan tam bir yıl önce 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen , 11 ilimizi etkileyen , asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 50 bin den fazla canımızı yitirdiğimiz deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okul olarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Başta Vatanımız olmak üzere tüm Dünyada bir daha böyle bir felaket yaşanmamasını diliyor, depremde hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ock

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Cemil Yeşilyurt gözetiminde 36 öğrenci ve 4 öğretmenin katlımı ile Bursa ilimizin doğal kültürel  varlıklarına yönelik bir gezi yapilmiştir.1.Dönem yorgunluğunun atıldığı gezimiz oldukça verimli geçmiştir.