Mecidiyeköy Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02122115739
WEB http://mecidiyekoyal.meb.k12.tr
Adres : Mecidiyeköy Mahallesi Eski Osmanlı Sokak No 50 Şişli/İstanbul
VİZYON : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman ve her yerde başarılı olacak, bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirebilecek kurumsal kimliğe sahip olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizi yeteneklerine, isteklerine uygun yüksek öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2012 YILI ÜNİVERSİTEYE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME ORANINDA ŞİŞLİ BİRİNCİSİ(GENEL LİSELER ARASINDA) 2012 YILI TÜRSAK KORSANA KARŞI HAYIR KONULU KISA FİLM YARIŞMASINDA İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ(RÜYA ALKILIÇ) 2012 YILI PERA RESİM YARIŞMASI İSTANBUL İKİNCİLİĞİ(BÜŞRA YAMAN) 2011 YILI PERA RESİM YARIŞMASI İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ(CANER RECEP GÜNGÖR) 2011 VE 2012 YILLARINDA ERGUVAN ÇEVRE ÖDÜLLERİ FİNALİSTLİĞİ
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30-15.35
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ-KALORİFER
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Metro, Metrobüs ve Şehrin her tarafından Mecidiyeköye gelen Belediye ve Halk otobüsleri ile okula ulaşılabilir. Ayrıca Topkapı-Şişli, Karayolları-Şişli, Yeşilpınar - Şişli, Kağıthane - Şişli, Şişhane - Şişli Minübüsleri ile Şişli´ye oradan yaya okulumuza ulaşılabilir. Yaya olarak Mecidiyeköy Meydanında Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğünün sağındaki (Eski Osmanlı) sokaktan 450 m kuzeye yürüdüğünüzde okulumuza ulaşılabilir. Öğrenciler için Servis hizmeti verilmektedir.
Yerleşim Yeri : Mecidiyeköy Meydanının 450 kuzeyinde Dereboyu Caddesi ve Eski Osmanlı Sokak´ın kesiştiği yerdedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şişli İlçe merkezine 1 km uzaklıkta olup Mecidiyeköy Meydanına 450 m mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu : 0
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 0