Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. sınavları Bakanlığımızın belirlediği takvim kapsamında aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda 25 Mart- 3 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimze başarılar dileriz.

2023-2024 Eğitim  öğretim yılı Şubat dönemi SORUMLULUK SINAVLARI 07-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınava girecek öğrenciler ve sınav programı okulumuz ilan panosunda yayınlanmıştır.

(Not:Bu sınavlar önceki yıllardan sorumlu geçen öğrenciler içindir. e-okul veli bilgilendirme sisteminden sorumlu dersler sekmesinden kontrol edebilirsiniz)

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu Ders programı ve kursiyer öğrenci listesi aşağıda verilmişti.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarının en geç 15.09.2023 Cuma günü, mesai bitimine kadar okulumuza iade adilmesini  siz değerli velilerimizden ve öğrencilerimizden önemle rica ederiz!

Aynı zamanda evimizde bulunan ve artık işinize yaramayan eski kitap , defterler ve kağıtlarınızı da okulumuza göndererek geri dönüşüme katkıda bulunabilirsiniz.