Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü 2024 yılının ilk deprem tatbikatını gerçekleştirdi. Kulüp öğretmenimiz Onur KAÇAN koordinatölüğünde son dersimizde uygulanan tatbikatımız planlandığı gibi sağlıklı bir biçimde uygulandı. Toplanma alanlarına ulaşma süremiz 3 dakikada tamamlandı.

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Coğrafya öğretmenimiz Cemil Yeşilyurt rehberliğinde 12. sınıf eşit ağırlık öğrencileri TÜYAP'ta yapılan Doğu Akdeniz Turizm Fuarını(EMITT) ziyaret etmişlerdir.

Bundan tam bir yıl önce 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen , 11 ilimizi etkileyen , asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 50 bin den fazla canımızı yitirdiğimiz deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okul olarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Başta Vatanımız olmak üzere tüm Dünyada bir daha böyle bir felaket yaşanmamasını diliyor, depremde hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ock

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Cemil Yeşilyurt gözetiminde 36 öğrenci ve 4 öğretmenin katlımı ile Bursa ilimizin doğal kültürel  varlıklarına yönelik bir gezi yapilmiştir.1.Dönem yorgunluğunun atıldığı gezimiz oldukça verimli geçmiştir.

Ock

Okulumuz coğrafya öğretmeni Cemil YEŞİLYURT ve öğrencilerimizin hazırladıkları Coğrafya Sergisi okulumuzda gerçekleşmiş olup emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni Coğrafya öğretmenimiz Cemil Yeşilyurt rehberliğinde okul oryantiring takımımız bu hafta Valide Bendinde antreman yapmışlardır. Doğada keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz için yeni etkinlikler devam edecektir.

Ara

11 ve 12. sınıf Yabancı Dil alanı öğrencileri arasında  münazara yarışması düzenlendi.

Ara

Okullararası b grubu serbest stil genclerde  70 kiloda güreşen 9/A sınıfından Cemal Yiğit Purcu Türkiye birincisi olmuştur.

Ara

22.12.2023 tarihinde Biyoloji öğretmenimiz Demet DOĞANYİĞİT danışmanlığında 11C sınıfıyla Gerçek Hayvanların Anatomisi Sergisi'ne katılım sağlandı.

Ara

Okul Müdür Yardımcısı Serkan KARABULUT ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sibel KIZILTUĞ BOZ eşliğinde 11A sınıfımızla Aşiyan Müzesi'ni ziyaret ettik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü okulumuzda kutladık.Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.

Kas

23.11.2023 tarihinde TÜRKİYE İNNOVATİON WEEK 2023 etkinliğine katıldık.

Kas

Ölümsüzlüğünün 85. yılında sözleri ve öğrettikleri ile hala aklımızda; yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete ayrılışının yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

U17 Gençler B Serbest Stil Okullar Arası Şampiyonasında 65 kg da altın madalya kazanan öğrencimiz Cemal Yiğit Purcu'yu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.