Nis

Matematik öğretmenimiz sayın Fatma ÇEKAL'ın koordinatörlüğünde KARİZMATEMATİK ŞENLİĞİ'mizi yoğun ilgi ve bol eğlenceli bir şekilde okulumuzda gerçekleştirdik.Öğretmenimize ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda çoşkuyla kutladık.Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı,Matematik ve Beden Eğitimi ve Spor zümresi öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Bayramımız kutlu olsun.

Nis

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 25 Nisan 2024 Perşembe günü 15:30-17:30 saatleri arası yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Nis

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü rehber öğretmeni ve coğraya öğretmeni Cemil Yeşilyurt `un 12.  sınıf EA grubu öğrencileriyle 15-22 Nisan Turizm Haftası için Türkiye'yi sembolize eden mekanlar konulu sergisi okulumuzda açılmış ve yoğun ilgi görmüştür.Katkılarından ötürü öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 15 NİSAN 2024 pazartesi gününden itibaren uygulanacak sınıf ders programları aşağıdadır. Öğrenci ve velilerimizin bilgisine sunulur.

Mrt

9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz arasından seçilen öğrenciler arasında "Yapay zeka insanlığın yararına mı olacak; yapay zeka dünyanın sonunu mu getirecek? " konulu münazara gerçekleşti.Jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmayı 9.sınıf öğrencileri kazandı.Programa katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın Aydın TAYLAN'a ve programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı dersi öğretmenimiz sayın Tolga DÜRÜST'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okuluz rehber öğretmenleri Sefa Öztürk ve Betül Akıl tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize akran zorbalığı ile ilgili seminer düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programımızı öğretmen ve öğrencilerimizin katkıları ve katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda gertçekleştirdik.Zaferimizin yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen törende konuşma,şiir,oratorya ve Çanakkale türküleri icra edildi.Başta ulu önderimiz Gazi  Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor,onları minnetle yad ediyoruz.Çanakkale GEÇİLMEZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın TBMM'de kabulü ile ilgili Mehmet Akif Ersoy'un Edirnekapı'da bulunan kabrini ziyaret ettik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinliğimizi okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12/H sınıfı öğrencileri , 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü yıl dönümünde hem Mehmet Akif Ersoy’u anmak hem de milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak adına Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Seçil Bala rehberliğinde Beyoğlu’nda bulunan Mehmet Akif Ersoy Hatıra Evi’ni ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Okulumuz, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Seçil Bala'nın koordinatörlüğündeki kitap okuma etkinliğimizden görüntüler.

16.02.2024 tarihinde 11.sınıflar münazara finalinde 11-C sınıfı "Hayatta herkes ikinci bir şansı hak eder." tezini savunurken 11-E sınıfı bunun antitezini savunmuştur.

Dilimiz Zenginliğimiz Projesi kapsamında Şubat ayı etkinliğinde Yusuf Has Hacib ve Kutadgu Bilig hakkında pano hazırlanmıştır.